Cybex

Cybex

Історія німецького бренду Cybex почалася в 2000 р., коли батько двох дітей Мартін Пос вирішив виробляти товар для дітей, який би відрізнявся не тільки відмінною якістю, функціональністю та дизайном, але й приносив задоволення від його використання.
Першим продуктом компанії стали автокрісла – нове слово у безпеці дитячих перевезень. Вони стали гордістю бренду Cybex , оскільки відразу ж завоювали пошану батьків у всьому світі. Їхньою відмінністю став запатентований трипозиційний підголовник, що перешкоджає закиданню головки малюка. Такий винахід став настільки вдалим і затребуваним, що його почали застосовувати у всіх автокріслах бренду, навіть середнього цінового сегмента.
Основний принцип компанії Cybex - SDF (Safety, Disign,   Functionality ) . Цей принцип застосовується у всіх продуктах бренду, будь то коляска, автокрісло, люлька або рюкзак перенесення.
S – безпека та якість. Компанія постійно випереджає стандартні стандарти. Вона намагається забезпечує максимальний захист дитині в різних ситуаціях.
D – дизайн та стиль. Продукція бренду не тільки комфортна та зручна, але відповідає останнім тенденціям та модним напрямкам. Прекрасним показником цього є дизайн продукції та серії Fashion Collection , що постійно оновлюється .
F – функціональність та простота використання. В основі всіх моделей інтуїтивно зрозуміле використання, всі деталі продумані до дрібниць.
На окрему увагу заслуговують коляски Cybex, що випускаються в великому модельному ряді як для новонароджених дітей, так і для старших діток. Коляски бренду відрізняються класичною німецькою якістю, сучасним дизайном, функціональністю, високим рівнем прохідності в різних умовах, підвищеним комфортом для малюка і зручністю використання для батьків.
Ще одним напрямком компанії є стильні аксесуари та рюкзаки-перенесення для дітей. Все виконано з урахуванням анатомічних особливостей малюків, абсолютно безпечно та відрізняється бездоганною якістю.
На якому б продукті бренду Ви не зупинили б свій вибір, Ви отримаєте 100% якість і задоволення від використання. Ознайомитись з асортиментом компанії Ви можете на нашому сайті MyLux.in.ua




05.06.2019
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені