Mima

Mima

Mima – іспанський виробник дитячих товарів преміум класу, утворений у 2008 році голландським дизайнером Деві Хо. Товари для дітей бренду Міма неодноразово були визнані найкращими у своєму сегменті. На сьогоднішній день це найпопулярніший у всьому світі бренд, який створює інноваційні товари для дітей. Продукція бренду є результатом ретельних досліджень потреб батьків та їх дітей, внаслідок чого створені дитячі товари ідеально відповідають потребам та ритму життя сучасних сімей.

Дитячі товари компанії - це вибір сучасних та прогресивних батьків, які обирають для своїх малюків лише найкращі товари, що поєднують у собі неперевершений комфорт, функціональність та стиль. Кожен товар, що випускається під брендом Mima , - це ексклюзивна дизайнерська продукція, що відповідає всім стандартам якості та безпеки.

На окрему увагу заслуговує один з найпопулярніших продуктів іспанського бренду - візок Mima Xari . Ця модель коляски - справжній витвір мистецтва, що підкорила мільйони батьків у всьому світі. Це більше, ніж просто дитячий візок, що було відзначено неодноразовими преміями на Міжнародних виставках товарів для дітей. Іспанський бренд Mima продумав кожну деталь цієї коляски, щоб і мама, і малюк відчували бездоганну якість та комфорт при використанні цього транспортного засобу.
Також на сторінках нашого інтернет-магазину представлені й інші, не менш популярні товари бренду Mima, такі як: прогулянковий візокMima Zigi , стільчик для годування Mima Moon , автокрісло Mima izi Go . Щоб Ви не обрали - це завжди найвища якість, бездоганний дизайн, останні технології та продуманість кожної деталі. Mima підкорить Ваше батьківське серце раз і завжди!
06.05.2019
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені