Greentom

Greentom

Greentom – з думкою про майбутнє планети!
Голландський бренд Greentom – це перша еко-коляска у Світі, повністю відтворена з переробленого пластику, а тому є найбільш екологічним візком на Землі. Вона міцна, а також дуже легка, що є ще одним елементом її функціональності. Комфорт, надійність та легкість ось основні якості коляски. Основним девізом компанії є "Все велике починається з чогось маленького!" У компанії все почалося з першого ескізу, а закінчилося візком Greentom . Дизайнер Барт Бост поставив за мету створити найбільш "чесний" візок і це йому вдалося.
Візок Greentom використовується з народження (колиска до 6-ти місяців) та до 3-х років (прогулянковий блок). Виконана повністю з натуральних тканин, матрац із біоматеріалів. Коляска дуже маневрена, міцна, а також функціональна. Високоякісна тканина постачається компанією Unifi I Repreve. Тканина нетоксична, легко чиститься та захищає від сонця Вашого малюка, рівень захисту UPF-50+.
Безпека – понад усе! Всі продукти цього бренду безпечні та сертифіковані. Товар відповідає європейським стандартам EN-1888 та EN-71-3. Аксесуари, текстиль, деталі рами відповідають суворим заходам безпеки дітей. Простий та стильний дизайн колясок та аксесуарів , не залишить байдужим жодну родину, та жодного малюка. Сьогодні продукцією компанії користується понад 35 000 батьків.
Коляски Greentom вже підкорили серця мільйонів батьків по всьому світу. Приєднуйтесь і Ви до великої родини Green!





24.04.2019
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені