Як вибрати прогулянкову коляску на літо?

Як вибрати прогулянкову коляску на літо?

Літня прогулянкова коляска - відмінна альтернатива звичайному дитячому транспортному засобу, що володіє маневреністю, малою вагою та зручністю керування. Такий візок чудово підійде для щоденних прогулянок з малюком, подорожей, приємних прогулянок, поїздок на дачу та в гості. Сучасні виробники товарів для дітей представляють широкий асортимент літніх колясок у різних кольорах, комплектаціях та цінових діапазонах.

На сторінках нашого інтернет-магазину MyLux.in.ua представлено величезну різноманітність дитячих літніх колясок, тому вибір гарного пристрою для прогулянок з дитиною може виявитися для деяких батьків складним завданням. Пропонуємо звернути увагу на такі вимоги, що пред'являються до літніх колясок :

  • легкість;
  • стійкість;
  • безпека;
  • зручність керування;
  • надійний механізм складання;
  • маневреність;
  • комфортність для малюка;
  • привабливий зовнішній вигляд.

Деякі з цих вимог виключають один одного, тому кожному батькові доведеться визначити найбільш важливі для себе та дитини критерії вибору літньої коляски для прогулянок, віддавши перевагу найкращій, зручній та красивій моделі.

Коли садити дитину в коляску?

Більшість виробників літніх дитячих візків рекомендують використовувати пристрої не раніше досягнення малюком шестимісячного віку. Насправді ж, не все так просто. Для того щоб не нашкодити фізичному розвитку малюка, вибирати дитячу коляску варто тоді, коли малюк навчиться впевнено сидіти без підтримки, що може статися як в 4, так і в 9 місяців.

Враховувати важливість і допитливість карапуза. Якщо під час прогулянки малюк найчастіше спить, незважаючи на те, що вже вміє сидіти, з покупкою коляски можна не поспішати. Якщо ж дитина активно цікавиться навколишнім світом і навіть намагається вилізти з люльки, саме час змінити транспортний засіб.

Літні прогулянкові коляски для дітей: купити та не помилитися!

Виділяють два види літніх колясок для дітей:

  1. Коляска тростина.
  2. Коляска-книжка.

Обидва пристрої легкі, компактні і зручні, а відмінність між ними полягає в тому, що тростина не призначена для тривалих прогулянок за рахунок відсутності повноцінного спального місця, тоді як книжка ідеально поєднує можливість як і чудово прогулятися, так і повноцінно відпочити на прогулянці.

Візуально коляску-тростину можна впізнати по двох ручках. Конструктивно виріб являє собою металевий каркас, на який натягнута тканина, що утворює сидіння і козирок, що захищає від сонця. Простий складний механізм трансформації забезпечує легке перетворення транспортного засобу на своєрідну палицю, яку можна носити в руках або котити асфальтом. Такий літній транспорт підходить для однорічних малюків, які вже навчилися ходити, але втомлюються під час прогулянок. Незамінний він у поїздках за місто, подорожах та походах по магазинах. Вага тростинки, як правило, не перевищує 6 кг.

Переваги прогулянкової коляски-тростини:

  • мала вага;
  • здатність складатися за допомогою одного натискання кнопки;
  • компактність.

До мінусів літньої тростини належать відсутність лежачого становища та амортизаторів.

Дитяча коляска-книжка складається навпіл таким чином, що спинка примикає до сидіння. Незважаючи на те, що така «прогулянка» зазвичай має трохи більші розміри - середня вага сучасних моделей так само невелика і варіюється в межах 6-7 кг, це хороший варіант для маленьких дітей за рахунок комфортного спального місця та глибокого капюшона з оглядовим віконцем. Цей прогулянковий транспорт набагато дешевше, ніж традиційний трансформер, займає мало місця у складеному стані, має малу вагу за рахунок відсутності люльки та невеликих коліс.

Як вибирати візок для прогулянок з дитиною на літо?

При виборі дитячого візка на літо важливо враховувати місце проживання. Для прогулянок асфальтованими доріжками краще вибирати маневрені моделі з невеликими колесами, для переміщення по нерівній піщаній місцевості та лісовими стежками без великих гумових коліс не обійтися.

Мешканцям приватних будинків, де відсутня необхідність у подоланні сходів і переміщенні ваг нагору, можна пожертвувати компактністю та легкістю дитячого візка, віддавши перевагу стандартній «книжці». Жителям багатоповерхівок, особливо за відсутності ліфта або частих проблем з ним, краще вибирати моделі більш компактні. Важкі візки в цьому випадку здатні перетворити прогулянки з дитиною на справжнє випробування.

Який би не був прогулянковий візок, у конструкції повинні бути:

  • бампер, який виконує функцію опори дитини;
  • ремені безпеки, що надійно утримують малюка в колясці;
  • регульована підніжка для зручності карапуза;
  • ручне або ножне гальмо;
  • знімні тканинні деталі, що відстібаються та стираються;
  • легкий дощовик;
  • москітна сітка для захисту від настирливих комах.

Літній прогулянковий візок. Рейтинг найпопулярніших моделей.

Коляска Cybex Mios – популярний представник прогулянкових моделей від відомого німецького бренду. Коляска відрізняється вузькою шириною шириною шасі, чудовою маневреністю, легкістю керування, компактним складанням та найвищою якістю тканин преміум класу.

Прогулянкова коляска Bugaboo Ant - модель, що стала справжнім проривом серед колясок даного сегменту. Головною її особливістю стала унікальна система складання в компактну валізку, яка легко може вирушити з Вами в будь-яку подорож.

Коляска Cosatto Woosh XL – яскравий представник прогулянкових моделей, який не залишить байдужим ні батьків, ні дітей. Це справжній улюбленець маленьких пасажирів.

Ідеальний вибір для активних прогулянок містом - коляска GB Qbit Plus All-City . Ця дитина прекрасним чином поєднала в собі стильний дизайн, абсолютний комфорт, бездоганну якість і неймовірну компактність.

Справжня англійська красуня коляска-книжка Siver Cross Jet - компактний легкий прогулянковий візок ідеальний для сімейних подорожей у класичному стилі. Вага коляски всього 5,9 кг, а її розміри у складеному вигляді дозволяють її брати як ручну поклажу в літак.

Ідеальний варіант - мати дві літні прогулянкові коляски: легку тростину для подорожей і комфортну книжку на кожен день. Перед здійсненням покупки кращої літньої коляски прогулянкової варто подивитися відео і фото кращих варіантів, які представлені в картках товару на нашому сайті. Бажаємо Вам вдалого Вибору та комфортних покупок!

13.03.2020
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені