Cosatto

Cosatto

Британський бренд Cosatto (Косатто) радує своїм бездоганним стилем та якістю дитячих товарів малюків та їхніх батьків вже понад сорок років. В асортименті компанії Ви знайдете і сучасні коляски, і безпечні автокрісла, зручні стільці для годування, меблі для дитячої кімнати. Вся продукція, випущена під торговим знаком Cosatto, дивує чудовою функціональністю, надійністю, яскравістю кольорів та привабливим зовнішнім виглядом.
Історія бренду Косатто розпочалася у 1970-х роках в Італії з виготовлення оригінальних дитячих меблів. Перші кілька років роботи компанії не принесли їй очікуваної популярності, оскільки дитячі ліжечка, не дивлячись на свою привабливість, були досить складними у використанні і вартість була високою для більшості італійців. Цілком ймовірно, що успіху засновники бренду так і не досягли, якби одного разу дитяче ліжечко не потрапило на очі власнику одного з лондонських магазинів товарів для малюків. Зацікавившись дизайном та конструкцією дитячих меблів, британець вирушив до Італії, щоб дізнатися про фірму, яка випускає ці ліжечка. Результатом зустрічі стало заснування компанії Cosatto вже у Британії, яка вже за кілька років завоювала успіх на британському ринку. Асортимент бренду згодом було суттєво розширено. Окрім дитячих ліжечок, компанія налагодила виробництво дитячих колясок, товарів для малюків та їхніх батьків. У 2003 році бренд Cosatto був викуплений компанією SupercoverGroup і вже за п'ять років виробничі потужності були повністю оновлені. Це дозволило значно знизити вартість продукції, залишивши її високу якість постійним. Сьогодні девіз компанії повністю відображає філософію її творців, котрі вирішили врятувати світ від нудних товарів для дітей. Співробітники компанії Cosatto чудово знають, що люблять малюки та їхні батьки, тому намагаються у всьому їм догодити. Кожен виріб відрізняється власною індивідуальністю, тому завжди приносить радість своїм власникам. Розробка товарів для малюків здійснюється у головному офісі, який знаходиться у Великій Британії. Професійній команді експертів, інженерів та дизайнерів вдається виробляти товари, що користуються на світовому ринку незмінним попитом та популярністю.
Коляски Cosatto є втіленням функціональності. Універсальні, коляски-люльки для новонароджених, прогулянкові моделі для дітей старшого віку – в асортименті компанії зі світовим ім'ям кожен зможе підібрати оптимальний для себе та свого малюка варіант. На окрему увагу заслуговує стильний дизайн колясок, які роблять своїх власників унікальними. Соковиті квіткові та абстрактні забарвлення допомагають малюкам вивчати навколишній світ, привертають до себе увагу та свідчать про неординарний смак батьків.
12.08.2019
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені