Bellamy

Bellamy

Компанія Bellamy (Белламі) була заснована в Польщі нещодавно, але за кілька років плідної роботи про неї дізналися батьки у всьому світі. І цей факт зовсім не дивує, адже продукція польського бренду, що випускає якісні меблі для дитячих кімнат, відрізняється не лише високою якістю та функціональністю, а й оригінальним дизайнерським рішенням.
Сьогодні розкішні дитячі меблі за доступною ціною, вироблену компанією Bellamy , можна придбати в багатьох країнах світу, а в Україні вони в широкому асортименті представлені на нашому сайті MyLux.in.ua .
Незважаючи на ніжні пастельні кольори, меблі бренду Белламі однозначно можна назвати яскравими. І справа не в кольорі використовуваних для обробки покриттів лакофарбових матеріалів. Одного погляду на біле ліжечко або комод з кантом кольору натурального бука буде достатньо для того, щоб зрозуміти позицію групи дизайнерів польської компанії Bellamy : за простотою та відсутністю величезної кількості декоративних елементів ховається витончена елегантність, властива меблям, створеним прослужити довгі роки не втративши своєї актуальності. Діти ростуть дуже швидко, смаки у них змінюються, але стильні та якісні меблі, які підходять як для кімнати новонародженого, так і для дитячого підлітка, ніколи не набридне.
Відмінною особливістю продукції польської торгової марки Bellamy є те, що при виготовленні меблів використовується високоякісна, міцна та надійна фурнітура знаменитого німецького бренду Häfele. Для дитячих меблів це вкрай важливо, адже малюки не залишають поза увагою жодну скриньку. Крім того, ця фурнітура оснащена пристроями прямого доводу, що убезпечить ручки малюка від можливих травм.
Для виробництва дитячих меблів бренду використовуються якісні та екологічно чисті матеріали. Покриття меблів відрізняється стійкістю проти подряпин. Вся продукція сертифікована та відповідає Європейським вимогам безпеки, що висуваються до меблів для дитячих кімнат. Одна з головних її переваг – це функціональність. Меблі можуть рости разом з Вашим малюком, тому що ліжечка легко перетворюються з колисок на підліткові, а до шаф можна купувати додаткові модулі. Все це і багато іншого, напевно оцінять сучасні батьки, які бажають оточити дитину якісною та безпечною продукцією від компанії Bellamy .


06.08.2019
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені