Elodie Details

Elodie Details

Шведський бренд Elodie Details випустив свої перші дитячі товари у 1995 році у складних умовах жорсткої конкуренції та подолання серйозних перешкод. За час свого існування компанія зазнавала численних технологічних змін, розвиваючи потужності свого виробництва. Це позитивно позначилося на якості товарів, що виготовляються для дітей, і збільшило попит, що, у свою чергу, призвело до збільшення обсягів виробництва і продажів.
"Крок за кроком – у ногу з часом!" - Основна філософія бренду. Щодня компанії Elodie Details пов'язані з новими цікавими та оригінальними ідеями, їх впровадженням, удосконаленням існуючих виробів для дітей, які сьогодні мають величезний попит у всьому світі. Крок за кроком компанія завойовує нові ринки, і сьогодні на радість багатьох мам та тат, в Україні стало можливим купити будь-які товари відмінної якості для дітей відомої шведської компанії. Асортимент дитячих товарів бренду Elodie Details різноманітний: коляски-тростини для дітей; конверти для малюків; різні аксесуари для дитячих візків. Бренд Елоді Дітейлс виробляє функціональні та інноваційні товари для малюків. Все, що випускає ця компанія, вирізняється винятковою якістю, оригінальним дизайном, впровадженням сміливих, новаторських ідей. У кожному виробі простежується високий стиль, виражений у кольорі, формах та оформленні. Дитячі коляски у вигляді тростини бренду Елоді Дітейлс мають кілька положень та оснащені об'ємним капюшоном. Цей транспортний засіб для дитини відрізняється особливою практичністю в умовах міста, легко складається та зручні у транспортуванні та зберіганні.
Дитячі коляски-тростини бренду Elodie Details представлені в оригінальних кольорах, вони можуть комплектуватися теплими конвертами для прогулянок у холодну погоду та дощ. Теплий матрац, дощовик, сумочка та ін. аксесуари стануть незамінними помічниками батькам під час прогулянок на свіжому повітрі та під час тривалих подорожей. Аксесуари бренду Елоді Дітейлс відрізняються особливою оригінальністю. Нові колекції надходять на європейський ринок практично щороку, ці товари радують батьків та малюків своїм зовнішнім виглядом, чудовою якістю та приємною ціною. Навесні-літом 2016 року на ринку вже почали з'являтися найостанніші, наймодніші товари для дітей з оригінальними орнаментами, загадковими переплетеннями квітів різних постільних відтінків – приємних, спокійних та заспокійливих. Кожен виріб бренду Elodie Details зроблений з душею, це відчувається в чітких лініях, якісному малюнку, стильному та красивому дизайні. Найкращі аксесуари, якісні та вишукані, відповідають вимогам усіх стандартів, що існують у європейському торговому просторі. Виробник насправді доводить свою високу майстерність, любов до дітей у кожному виробі – від пустушки до дитячої коляски.
03.08.2019
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені