Baby Expert

Baby Expert

Створення меблів для дітей потребує особливого підходу та уваги до деталей. Тут дуже важлива безпека форми та матеріалів, з яких виготовляються меблі. Італійська компанія Baby Expert вже багато років займається виробництвом дитячих меблів і є експертом у цій галузі, завдяки чому заслужила довіру мам та тат по всьому світу.
Baby Expert – це унікальне поєднання функціональності, практичності та безпеки з чудовим дизайном від найкращих італійських майстрів та дизайнерів!
Дитячі меблі Baby Expert - це практичні комоди-пеленатори, безпечні дитячі ліжечка та практичні аксесуари.
Меблі для дитячої компанії Baby Expert спеціально продумані для створення комфортної обстановки для Вашої дитини, тут вона з радістю буде вчитися і відпочивати. За рахунок використання технології Easy Fix, всі меблі легко і дуже швидко збираються не вимагаючи додаткових інструментів та навичок.
Також необхідно відзначити, що дитячі меблі бренду відрізняються не тільки багатством фарб, декоративних елементів, функціональністю, але і найновішими рішеннями щодо відбору виробів з дерева та інших матеріалів, перш за все безпечних для малюка. Ексклюзивні технології компанії дозволяють виготовляти фарби на водній основі шляхом розчинення смол у воді, а не в хімічних речовинах, що виключає можливість алергічної реакції у дитини. Заокруглені краї та відсутність кутів захищають малюка від травм. При виготовленні враховуються всі особливості будови та потреб дитини. Меблі допомагають малюку вирости здоровим, з правильною поставою, з відчуттям батьківського кохання та теплоти – адже кожен елемент меблів Baby Expert виконаний з любов'ю та турботою до дітей.

01.08.2019
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені