NeoNato

NeoNato

Абсолютна новинка на Українському ринку товарів для дітей – преміальний Італійський бренд Neonato (Неонато) . Продукція компанії орієнтована на сучасну маму, яка живе в активному життєвому ритмі міста. Товар бренду буде цікавим сучасним батькам, які стежать за модними тенденціями, останніми новинками та інноваційними рішеннями при виробництві дитячих колясок, автокрісел та аксесуарів.
Компанія була заснована наприкінці 90-х років та своєю появою на Європейському ринку справила справжній фурор у сфері товарів для дітей. Основна філософія бренду полягає у втіленні останніх тенденцій високої моди у дитячих товарах. Ця місія виконується завдяки широкому виробництву якісної, ексклюзивної продукції, що відповідає всім вимогам сучасних батьків та гарантує максимальний комфорт малюкові. Бренд Neonato за короткий період часу вийшов на світовий ринок завдяки високій якості продукції, а також здатності першими побачити та реалізувати нові стилістичні та технологічні тенденції та зробити продукт, що максимально відповідає сучасному способу життя дітей та їх батьків. Таким чином, торговій марці Неонато вдалося створити ексклюзивну колекцію дитячих колясок, яка завжди йде в ногу з часом.
Компанія докладає всіх зусиль, щоб дати можливість будь-якій жінці, ставши мамою, не відмовлятися від вираження своєї індивідуальності, стилю та настрою. Особливу увагу інженери бренду приділяють високому рівню функціональності та неповторному італійському стилю у продукції. Тому дитячі товари Neonato мають свій неповторний шарм, єдиний і незвичайний, як любов мами до свого малюка. Вся продукція компанії виробляється в Італії, що гарантує неповторне поєднання якості, безпеки, дизайну та інновацій. Батьки, які обирають дитячі товари Neonato - це сучасні молоді люди, які ведуть динамічний спосіб життя, стежать за модою та новими тенденціями, не забуваючи при цьому про безпеку та практичність. У свою чергу, компанія впевнена в кожній деталі будь-якого свого виробу, що пройшов найсуворіший і скрупульозніший контроль і виробленого відповідно до чинних європейських норм, стандартів якості та безпеки.

30.07.2019
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені