Коляска 2 в 1 Mamas&Papas Ocarro 2022

Коляска 2 в 1 Mamas&Papas Ocarro 2022
Колір
В наявності
27 500 грн
Купити
Виробник:

Відео

Опис

              Коляска 2 в 1 Ocarro 2022 - абсолютна новинка від британського бренду Mamas & Papas. Універсальна та компактна коляска стане вашим вірним супутником для міських прогулянок, а стильна люлька-перенесення – забезпечить додаткову зручність використання як на прогулянках містом так і на природі. Призначена коляска для дітей від народження до 3-4 років. У представленій моделі поєднуються всі необхідні функції, сучасний дизайн та висока якість. Маневрений прогулянковий візочок з алюмінієвим шасі - стильний і модний візочок, що має легку вагу, високу прохідність і зручне складання. Виробник подбав про те, щоб максимально зберегти спокій та комфорт Вашого малюка з новим візком Mamas & Papas Ocarro 2022 . Вузький корпус залишився таким же легким, стильним і рухомим, а у вбудованих коліс з'явилася передня і задня підвіска, що забезпечує ще м'якший хід для спокою маленьких пасажирів.  

Простора та комфортна люлька в колясці 2 в 1 Mamas&Papas Ocarro 2022 призначена для новонароджених дітей з перших днів життя до 6-8 місяців. Зручна люлька легко встановлюється і знімається з рами, а хромовані елементи на капюшоні надають їй індивідуальності і захистять від негоди. У комплекті з люлькою йде зручний анатомічний матрац, що забезпечує правильне положення тіла малюка.

Прогулянковий блок призначений для дітей з 6-ти місяців і до 3-х років . Зі м'яке і зручне, його положення і нахил змінюються - малюк може дивитися по сторонах або на батьків, не спати або спати. Безпека дитини забезпечується за рахунок знімного бампера та п'ятиточкових ременів безпеки. Великий капюшон, що складається з тканини з максимальним захистом від УФ-променів UPF 50+, захистить вашого малюка від п'якого сонця і негоди.

Комплектація

  • Шасі з 4-ма колесами;
  • Переносна люлька;
  • Теплий чохол на колиску;
  • Прогулянковий блок;
  • Корзина для покупок;
  • Дощовик на прогулянковий блок.

Основні характеристики

Вага колиски 4,4 кг
Вага коляски (шасі+прогулянковий блок) 13,5 кг
Діаметр передніх коліс 19 см
Діаметр задніх коліс 27 см
Розміри люльки 75 х 37 х 59 см
Розмір матрацика 69 х 31 см
Висота спинки сидіння 53 см
Ширина сидіння 25 см
Розмір у розкладеному вигляді 96 х 58 х 110 см
Розмір у складеному вигляді 76 х 58 х 37 см

Інші комплектації та популярні аксесуари
Ергономічний кокон для новонароджених CoconaBaby Red Castle

Ергономічний кокон для новонароджених CoconaBaby Red Castle

Ергономічний кокон для новонароджених Coconababy від Red Castle ідеальне рішення для нічного та денного сну дитини. Завдяки своїй м'яко..
5 990 грн
Купити
Заколисуючий центр 4moms MamaRoo 4.0

Заколисуючий центр 4moms MamaRoo 4.0

Загойдування - важливий етап розвитку дитини без якого не обійшовся жоден з батьків. Одним із найбільш значущих факторів при заколисуванні ..
11 500 грн
Купити
© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені