Шафа Верес Сіетл 1200

Шафа Верес Сіетл 1200
Колір
В наявності
9 600 грн
Купити
Виробник:
Код товару:
VS-1200-2024

Відео

Опис

               Універсальна шафа Верес Сіетл 1200 виконана в модному дизайні, що підходить для кімнати дитини від дня народження до дорослішання. У тристулковій шафі дитячий одяг та аксесуари завжди лежатимуть на своїх місцях.

Планки на трьох дверцятах є елементами загального дизайну та зручні у використанні під час відкривання. Відкривши дверцята, ви побачите, що шафа складається з трьох функціональних відділень. У центральному відділенні, що закривається двома дверцятами і поділеним на дві частини, розташовані 4 полиці, дві масивні штанги для вішалок з одягом, 3 ящики. Просторі ящики повністю виїжджають на телескопічні напрямні, призначені для великого навантаження. Окремо розташоване додаткове відділення з чотирма полицями, що зачиняються дверцятами. Двері оснащені плавними доводчиками, закриваються м'яко та безшумно. Всі функціональні елементи шафи працюють тихо та безвідмовно завдяки якісній німецькій фурнітурі Hafele.

Шафа Верес Сіетл 1200 стоїть на високих міцних ніжках, що полегшує прибирання поверхні підлоги під ним. Виготовлений із якісних, екологічно чистих деревних матеріалів, клас безпеки ДСП – Е1. Пофарбований та лакований сертифікованими засобами на водній основі європейського виробництва. Всі шафи Верес комплектуються двома вбудованими ремінцями кріплення для фіксації до стіни. Система безпеки Veres Safety System попереджає перекидання шафи на дитину, що робить її використання у дитячій кімнаті безпечним.

Комплектація

  • Шафа;
  • Фурнітура;
  • Інструкція;
  • Гарантія 18 місяців.

Основні характеристики

Матеріал ДСП, дерево
габаритні розміри Д * Ш * В 120,2 * 47,5 * 179,7 см.
Розміри упаковки Д * Ш * В 26 * 55 * 175 см.
Вага шафи 94,5/96,1 кг.
Поставляється в розібраному вигляді

© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені