Автокрісло Britax Römer Dualfix Pro M

Автокрісло Britax Römer Dualfix Pro M
Колір
В наявності
16 200 грн
Купити
Виробник:
Код товару:
BR-DFPM-2024

Відео

Опис

                   Автокрісло Britax Römer Dualfix Pro M розгортається в повний оборот на 360 °, полегшуючи використання для батьків і забезпечуючи комфортні безпечні поїздки малюкові з трьох місяців до чотирьох років. Крісло легко трансформується за бажанням і зростанням дитини в розвороті проти або по ходу автомобіля.

Britax Römer Dualfix Pro M оснащено ергономічною знімною вкладкою в комплекті моделей STYLE & LUX, яка забезпечує ідеальну посадку та необхідну підтримку спини та шиї малюка. Автокрісло максимально трансформується по зростанню від 61 до 105 сантиметрів, росте разом з дитиною, забезпечуючи безпеку та комфорт. Завдяки обертанню на 360° крісло встановлюється обличчям чи спиною по ходу руху. Ви легко виконаєте посадку та висадку малюка навіть у вузькому просторі, адже крісло повністю розвертається до дверей автомобіля. Автокрісло має дванадцять положень нахилу для комфортного сну та активних ігор у будь-якому віці. Підголовник, що обтікає, фіксує і підтримує голову дитини, залишаючи вільний простір для рухів.

Автокрісло розроблено за більш жорсткими вимогами, ніж чинний галузевий стандарт ООН R129 та забезпечує більш надійний захист у поїздці. П'ятиточковий ремінь безпеки з м'якими накладками захищає дитину у разі зіткнення, розподіляючи ударне навантаження по більшій площі. М'які еластичні бічні крила захистять малюка від ударного навантаження. Міцна пластина проти відскоку, захищає дитину від будь-яких ударів, а її компактна форма забезпечує додатковий простір для комфортного становища ніг. Вбудована система SICT поглинає енергію удару при бічному зіткненні. Регульована по висоті опора забезпечує правильне встановлення автокрісла в автомобілі. Автокрісло Britax Römer Dualfix Pro M миттєво встановлюється в автомобілі завдяки з'єднувачам Isofix, які регулюються індивідуально.

Комплектація

  • Автокрісло;
  • Ергономічна вкладка у комплекті моделей STYLE & LUX;
  • Інструкція;
  • Гарантія 36 місяців.

Основні характеристики

Група 0+/1 (з нар. до 4 років)
Вік дитини з 3 міс. до 4 років
Зростання дитини 61 – 105 см.
Вага дитини до 19 кг.
Стандарт безпеки R129 (i-Size)
Кріплення автокрісла система ISOFIX
Власні ремені безпеки п'ятиточкові
Напрямок поїздки в обидві сторони 360 °

© 2024 mylux.in.ua Всі права захищені